top of page

CYKLOVE - cesta do Chorvátska 2021 🙌🏽

Cyklistika sa pred 3 rokmi stala našou vášňou. Spoznávanie miest zo sedla bicykla bola pre nás celkom iná skúsenosť, ktorá nás však po tomto výlete celkom pohltila. Aj keď to nebola naša ambícia, začali sme vytvárať krátke videá z našich ciest. Prvým takým je cesta z Bratislavy do Chorvátska v lete 2021.


Ísť bicyklom do Chorvátska bol náš test, či sme schopní dva týždne denno denne bicyklovať. Keďže Dominik pochyboval, chcela som ho presvedčiť o opaku, a myslím, že sa mi to aj podarilo. Stali sa z nás cyklonadšenci, ktorí už teraz plánujú cesty na dva roky dopredu.


Leto 2019

Musím na začiatok povedať, že keď sme išli do Chorvátska v lete 2021, nebola som nijako extra v kondícii. Vždy som mala rada šport, keď som bola teenager, venovala som sa mu oveľa viac, no keď prišla hudba do popredia, šport išiel bokom. Okolo 30-tky som sa mu začala venovať opäť viac. Hlavne beh a cestný bicykel. Ten som si zakúpila v lete 2019,

a v to leto sme išli do Chorvátska autom, s tým, že sme bicyklovali po ostrovoch a 30km za deň bolo moje maximum. Lapala som po dychu pri každom menšom kopčeku a bolelo ma pravidelne celé telo. Za dva roky sa to v mnohom zlepšilo, veď je to čas, kedy človek vie urobiť v športe obrovský progres, to je pravda, ale taktiež som si nebola istá, ako a či to moje telo a hlavne myseľ zvládne.


Z Bratislavy do Chorvátska sme bicyklovali do miest ako Trogir, Skradin, Rijeka a ďalšie. Okrem týchto miest sme navštívili aj odľahlejšie časti Chorvátska, ale užívali sme si aj cesty v Slovinsku a Maďarsku.

Viac už v našom videu z cesty do Chorvátska v lete 2021.





409 views0 comments
bottom of page